Henschel
Open laadbakken en kippers

Henschel kippers.

De kippers van Henschel kunnen zijwaards en achterover kippen. Ze voldoen aan de hoogste eisen van de automobielindustrie en zijn speciaal ontworpen voor lichte bedrijfswagens. Ze zijn gebruiksvriendelijk, robuust en hebben een laag eigen gewicht zodat er voor U nog voldoende laadvermogen over blijft. 

De kippers hebben een stalen frame met een stalen vloer en een stalen kopschot. De bordwanden zijn van aluminium en het achterbord kan naar boven en naar beneden openklappen. Het volledige staalwerk krijgt een KTL behandeling en wordt afgewerkt met een hoogwaardige poederlaklaag. Dit alles zorgt voor een uitstekende bescherming tegen roest, is stoot- en krasvast en geeft een mooi eindresultaat.

De kippers worden op maat gemaakt voor het betreffende voertuig en zijn daardoor snel en makkelijk te monteren. Ook is de volledige hydraulische installatie voorgemonteerd zodat de kipper bedrijfsklaar wordt aangeleverd en alleen de accu-kabels nog maar aangesloten moeten worden. De Henschel kippers zijn leverbaar voor de chassis-cabines van vrijwel alle lichte bedrijfswagens.

 
HomeOpen laadbakkenKippersVoorbeeldenServiceContact
All Rights Reserved...